Møterommene

Vi kan tilby et bredt utvalg av små og store lokaler som er godt egnet til både konferanser, møter og selskap. Møtelokalene finner du i kulturhuset og i hotellet, se Kart

 

Seminar og foredrag

Auditoriet har 96 stolseter, de aller fleste med bordplate.

U- bord, klasseromsoppsett, kinooppsett- vi kan ordne etter deres ønske!

Styrerom, grupperom.. Her finnes muligheter for både små og store møter!

Borggården kan brukes til så mangt. Utendørs, men med takoverbygg.

Konferansesalen 1030

Konferansesalen er ca. 300m2, og har en kapasitet for inntil 280 personer i kinooppsett. Vi møblerer etter ønske og antall. Salen kan deles i to mindre saler, eller gjøres større ved å åpne ut mot restauranten. Moderne AV-utstyr, teleslynge. Passer for både konferanser og større selskap. Egner seg også godt til messer. Vi har store fellesareal som kan brukes til stand o. l ved behov.

Auditoriet

Auditoriet er ca. 160m2, og har amfi med 96 komfortable sitteplasser. Moderne AV-utstyr, teleslynge.

Nidaros og Stiklestad

2 store møterom på ca. 90m2, med plass til 50 personer (klasseoppsett) i hvert av rommene. Vi møblerer etter ønske og antall. Utstyrt med det siste innen møteromsteknologi. Kan også benyttes som selskapslokaler.

Arven, Kilden, Pilegrimen og Merket

4 grupperom/møterom på ca. 20m2, med plass til 10-12 personer i hvert av rommene. Styreoppsett, O- bord. Hør med oss ved ønske om annen møblering.
Rommene har 59 tommers flatskjerm, og mulighet for oppkobling til pc.

Borggården

Utendørsareale under tak på ca. 1400m2. Egner seg meget godt til konserter, utstillinger og messer. Plass til ca. 1000 personer.