Janove åpner Olsokdagene

Etter å ha turnert Norge rundt med strålende kritikker i høst, er det en glede å presentere Janove som artist på åpningskonserten til Olsokdagene på Stiklestad 2019. 23. juli vil han spille for en forhåpentligvis fullsatt Borggård. Dette blir den eneste konserten med Janove i det gamle Nord-Trøndelag i 2019.

Kjøp billett her!

Janove er mest kjent som vokalist og låtskriver i Kaizers Orchestra. Nå satser han for fullt på å etablere seg som soloartist. I september ga Janove ut «Spindelvevriff», bestående av gamle og nye låter alene på piano, gitar eller orgel. Det er svært gledelig å få Janove til Stiklestad. Han er allerede en godt etablert artist, men vi tror han i løpet av 2019 vil etablere seg som en av de virkelig store soloartistene i Norge.

En av de nye låtene på høstens utgivelse var singelen «Bak En Sky Heim». Dette er hans mest personlige tekst så langt i karrieren. Den handler om å hylle ungdommen med utgangspunkt i hans nitten årgamle sønn spesielt. Låten har fått fantastisk respons fra Janoves publikum og etter mye radiospilling og flere tv-opptredener kom det mange nye til som oppdaget «Bak En Sky Heim» og resten av Janoves solomateriale.

«Perfeksjonisme i dempet og rå form» 

– Bergensavisen om høstens konsert i Bergen.

Høstens releaseturné ble raskt utsolgt og den personlige, neddempete og teatralske versjonen av Janove sin musikk fikk strålende kritikker i media. Etterspørselen fra arrangører har gjort at det allerede har satt sammen en ekstraturné til høsten 2019. En av stoppestedene på denne turneen blir Olsokdagene på Stiklestad, der Janove blir årets artist på åpningskonserten i Borggården den 23. juli.

– Jeg er utrolig glad for å ha kommet i gang med denne delen av å være låtskriver, hvor jeg selv kan være musiker og fremføre kjerneversjonen av mine låter til et såpass stort og lyttende publikum. Årets høstturné gikk over all forventning og har virkelig vært inspirerende for meg på flere plan. Det føles godt å kunne sitte ned og prate direkte og ærlig med mitt publikum og bare være meg selv, uten noe mer hjelp enn litt scenografi og et par teatertriks på scenen. Det er en drøm som går i oppfyllelse å kunne se frem til å gjenta denne turneen allerede neste år, sier Janove selv i en kommentar. Dette blir hans første opptreden under Olsokdagene på Stiklestad.

Kjøp billett her!