Ledige stillinger

Ledig sommerjobb som SoMe-medarbeider

Sommeren 2019 ønsker vi å styrke vår tilstedeværelse på sosiale medier. Vi søker derfor en SoMe-medarbeider med ansvar for sosiale medier i perioden 20. juni til 31. juli.

Vi leter etter deg som er god på sosiale medier og flink til å kommunisere med publikum. Du jobber raskt og er idérik, utadvendt og omgjengelig. Du liker kvalitet og klarer å formulere deg på en klar og forståelig måte. Som SoMe-medarbeider inngår du i salgsteamet og kan se frem til hektiske dager i et positivt, ambisiøst og åpent arbeidsmiljø. Under Olsokdagene på Stiklestad vil helge- og kveldsarbeid forekomme. Søkerne må ha god formuleringsevne og kjennskap til Stiklestad.

Arbeidsoppgaver:
– Planlegging og koordinering av innhold
– Innholdsproduksjon
– Målretting og annonsering på sosiale medier

Det er en fordel om du har erfaring med:
– Kommunikasjonsarbeid på digitale kanaler og sosiale medier
– Innholdsproduksjon av tekst, bilde og film

Lønn etter avtale.

Send inn din CV og søknad innen 15. mai 2019. For nærmere informasjon, ta kontakt med kommunikasjonssjef Jo Kristian Kvernland på [email protected] eller telefon 90145599

Åpne søknader

Du kan gjerne vise din interesse for jobb hos Stiklestad Nasjonale Kultursenter eller Scandic Stiklestad. ved å sende en åpen søknad her. Selv om du sender en åpen søknad ber vi om at du følger med på våre kunngjøringer. Søk spesifikk på  aktuelle utlyste stillinger for å bli med i vurderingen til ledig stilling.

Søknadskjema jobb

  • Max. file size: 50 MB.
    Last opp og legg ved CV med skole, kurs og arbeidserfaring
  • Max. file size: 50 MB.
    Her kan du laste opp kopier på vitnemål og attester
  • Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden.