Mektig og melodiøs avslutning på olsokdagene

Olsokorkesteret med musikalsk leder Simon Revholt i spissen, olsokkoret og solistene Runa Hestad Jenssen og André Søfteland gir oss et fyrverkeri av musikalske perler som avslutning på årets Olsokdagene på Stiklestad.

Utøverne har satt sammen et konsertprogram med kjente og kjære nummer fra ulike musikaler, lett svingende Ellington og Gershwin og melodiøse kornummer. Vi får blant annet høre festouverture med orkestret, Gershwins «Summertim»e,utvalg fra Ellingtons «Sacred Concert» og nummer fra «Les Miserables».

Solistene Runa Hestad Jenssen og André Søfteland har et bredt repertoar og byr på en rekke musikalske perler i solo, duetter, med orkester og med kor. Søfteland gestalter rollen som Tormod Kolbrunarskald i årets oppsetting av «Spelet om Heilag Olav» og er kjent fra sine roller i «Les Miserables», «Spelemann på taket» og «Evita». Hestad Jenssen hørte vi sist i Opera Trøndelags oppsetning av «Sound of Music» i fjor høst, og hun gir oss også et nummer herfra i denne konserten. 

Olsokkoret med sin dirigent Hans D. Molvik får vi høre både sammen med kor og solister. Olsokorkesteret har valgt ut kjente orkestersatser og blir også å høre i svingende samspill med sin egen soloklarinettist Morten Michelsen.

Tid og sted: 29. juli kl.22.00 i Borggården

Medvirkende:

  • Solistene Runa Hestad Jenssen (sopran), André Søfteland (baryton), Morten Michelsen (klarinettist)
  • Olsokkoret med dirigent Hans Dur Molvik
  • Olsokorkesteret
  • Musikalsk leder Simon Revholt

Billetter kjøpes på: https://tinyurl.com/zqazl6a